Menu


Search query:  

Showdag for e-læring

19. mai inviterer Research and Educational Network (REN) igjen til en e-lærings happening
For 3. år på rad ønsker vi velkommen til en dag hvor vi ønsker å vise frem det beste innen e-læring i Norge.  På våre forrige showdager har vi hatt over 100 besøkende fra bl.a. utdanning, privat næringsliv, offentlige institusjoner, forlag, organisasjoner, forvaltning og helse.  Det har blitt vist demonstrasjoner på storskjerm fra over 20 deltakende selskaper. I tillegg har selskapene hatt en liten stand med gode muligheter til små visninger og mulighet for å bli kjent med nye potensielle kunder.
Hensikten med dagen er å gi en liten smakebit av all omfang og kreativitet på produksjon og distribusjon av e-læring.

Alle produsenter av e-læringsprogrammer i Norge er invitert til å vise sine produksjoner og programmer på storskjerm, samt at de får muligheten til å ha enkle stands hvor de kan vise seg frem for nye potensielle kunder.

Gjennom en uhøytidelig SMS avstemning vil alle deltakerne være med på å stemme frem ”Best in show”.

Arrangementet finner sted i Marmorhallen til DnB NOR i Kirkegt. 21, Oslo og varer fra 09.00 til 15.00. Vi serverer lunsj.  Deltakelse er gratis for medlemmer av REN, mens ikke-medlemmer må betale 500,-.

For påmelding og mer informasjon om arrangementet kan dere kontakte:

Veslemøy Barnes: veslemoy.barnes@innovationnorway.no,  eller leder av styringsgruppen i REN Trond Markussen: trond.markussen@dnbnor.no
tlf. +47 90 58 99 62 

REN er et nettverk i regi av Innovasjon Norge i San Francisco. Nettverket har bortimot 30 norske bedrifter som medlemmer og partnere, og har fokus på utnyttelse av teknologi i læringsprosesser. Partnere i REN er Statoil, DnB NOR, Universitetet i Oslo og NTNU.  For mer informasjon om REN se: www.innovasjonnorge.no/ren.