Menu


Search query:  

REN Showdag for e-læring onsdag 22. mai

Sted: DNB, Dronning Eufemias gate 30, Oslo
Tid: 9:00 - 15:00
For 5. år på rad ønsker vi velkommen til en dag hvor vi ønsker å vise frem det beste innen e-æring i Norge.  På våre tidligere showdager har vi hatt over 200 besøkende fra bl. a. utdanning, privat næringsliv, offentlige institusjoner, forlag, organisasjoner, forvaltning og helse.  Det er verdt å merke seg at flertallet av de besøkende representerer brukerbedrifter.  Det er blitt vist demonstrasjoner på storskjerm fra deltakende selskaper og alle selskaper som ønsker det har hatt en liten stand med gode muligheter til små visninger og mulighet for å bli kjent med nye potensielle kunder.

Hensikten med dagen er å gi en liten smakebit av omfang og kreativitet på produksjon og distribusjon av e- læring.

Alle vil få mulighet til å vise en kort presentasjon av sitt produkt eller program på storskjerm.  I tillegg er det mulig å ha en stand på små bord i lokalet. Tiden den enkelte får til presentasjon på storskjerm er tilgjengelig tid delt på antall selskaper som ønsker en presentasjon. Det er viktig at presentasjonen skal ha fokus på å vise innhold – det er det publikum ønsker å se. 

Gjennom en uhøytidelig SMS avstemning vil alle deltakerne være med å stemme frem ”Best in show”. 

Vi håper dere har anledning til å vise frem noen av deres produksjoner, gjerne i samarbeid med deres kunder, og bidra til at denne dagen virkelig viser omfanget av e- læring i Norge.

Vi har invitert Lance Dublin til å holde et åpningsforedrag. Lance kommer fra San  Francisco og er kjent som en meget inspirerende og faglig dyktig foredragsholder.  Han har holdt mange foredrag på store og kjente internasjonale e-lærings konferanser og jobber som konsulent innen temaet nettbasert læring mot store bedrifter og organisasjoner. http://www.lancedublin.com/ 

Lance Dublin's presentation: 
E-learning Update, 2013: What’s Hot? What’s Not? Why Care?


Arrangementet finner sted hos DNB i Bjørvika, Dronning Eufemias gate 30 og varer fra 09.00 til 15.00. Vi serverer lunsj.  Deltakelse er gratis for medlemmer av REN.

Deltakeravgiften for ikke-medlemmer er kr. 500,- + MVA. 

PÅMELDINGSSKJEMA 

For informasjon om arrangementet kan dere kontakte:
Lisbeth Smestad: lisme@innovationnorway.no eller leder av styringsgruppen i REN, Trond Markussen: trond.markussen@dnb.no tlf. +47 90 58 99 62