Menu


Search query:  

REN nyhetsbrev nr. 15, 2005

20. oktober 2005
Innhold:
1:  Nytt medlemsmøte 15. november
2:  Nytt og nyttig
3:  På kalenderen
Årets studietur er vel i havn, og de som var med ble presentert for et meget godt sammensatt program, noe også evalueringen støttet. Våre foredragsholdere holdt et jevnt over høyt faglig nivå på sine presentasjoner og vi fikk mange små drypp og gode forslag til forbedringer på våre egne løsninger. Det faglige innholdet ble vurdert til 4,41 av 5 og totalintrykket ble vurdert til 4,71 av 5.

De fleste presentasjoner ligger tilgjengelig på våre medlemssider. For å finne dem, gå til programmet for årets studietur og du finner de under hvert punkt.

Vi skulle gjerne vært flere deltakere, men det får vi ta igjen ved neste års studietur. Vi jobber nå med å sette opp et program for neste år og ønsker å finne gode miljøer i Europa. Vi har allerede fått noen tips vi sjekker ut, men hvis noen har kjennskap til steder hvor det er mulig å både finne gode Universitet og forskningsintitusjoner samt bedrifter som ligger i forkant innen bruk og produksjon av e-læring er vi takknemmelig for tips.


1: Medlemsmøte 15. november 2005

Vi har vært så heldige å få komme å se og oppleve “Minitinget”. “Minitinget” er Stortingets lærings- og opplevelsessenter. Det er vårt medlem MediaFarm som har utviklet dette senteret, og det er Frode Søreide som vil være vår guide den dagen.

“Minitinget” er utviklet for å gi et moderne og spennende tilbud til skolene innen temaer som: demokrati, styreform og samfunnsengasjement.

Vår tid på Minitinget den dagen vil være fra 14.00 til 17.30.

Medlemsmøtet vil vare fra 09.00 og holde på til lunch kl. 13.00 før vi går over til Stortinget og “Minitinget”.

Vi holder på med å finne et egnet sted i nærheten til første delen av møtet. Hvis noen har tips om lokaler, helst med forholdsvis rimelig leie, ikke langt unna så send en mail til Velsemøy Barnes.

Tema på dette møtet vil være Kompetansekartlegging. Dette er et tema som opptar mange bedrifter og det er en mengde systemer og ikke minst konsulenter som jobber hardt for å posisjonere seg i dette markedet. Den mest benyttede modellen i dag er den 5 delte modellen til Stuart Dreyfus som deler inn i nivåer fra novise til expert. Det finnes også andre modeller og vi håper på en presentasjon som kan diskutere flere ulike modeller. Vi jobber også med å finne personer og bedrifter som har aktuelle problemstillinger og løsninger som kan presenteres. Hvis noen har gode tips, send en mail til Veslemøy Barnes.

Vi vil holde våre medlemssider oppdatert med program for medlemsmøtet.

Hold av dagen og meld deg på til Veslemøy Barnes på veslemoy.barnes@invanor.no
 

2: Nytt og nyttig

Edvantage group signs 2 year deal as Aker Kvaerner’s eLearning Solution Partner
Aker Kvaerner expands eLearning into a strategic tool for competence development
During 2005 Aker Kvaerner has developed an eLearning course to train employees in their Project Execution Model “PEM”.  The PEM-course will be distributed globally out to employees in Aker Kvaerner.  Aker Kvaerner and Edvantage group signed a 2-year agreement, with an initial value of 2MNOK including distribution of the PEM course and a company tailored Health, Safety and Environment course, services and a corporate license on Edvantage group’s Learning Gateway


3: På kalenderen

Chief Learning Officer Symposium EMEA 2005
November 2-4 2005 at the Hotel Arts Barcelona, Spain
Join us in Barcelona as Chief Learning Officer magazine extends its highly regarded Symposium series to the EMEA markets. CLO Symposium EMEA is the perfect forum for senior international learning executives to share their experiences and best practices with an ever-expanding Global community.

DevLearn 2005 – 16. til 18. november i San Francisco
DevLearn 2005 is the most important event to attend this fall if you are looking for the latest strategies and best-practices for creating stimulating and effective e-Learning that improves knowledge and performance. It will offer you an opportunity to see hundreds of examples of world class e-Learning programs as well as techniques and practical approaches for solving your e-Learning development challenges.
Mer informasjon og påmelding her:
http://www.elearningguild.com/pbuild/linkbuilder.cfm?selection=doc.933