Menu


Search query:  

REN nyhetsbrev 15. desember 2011

Innhold
1: REN medlemsmøte 16. november – Lett blanding fra UiO
2: Nytt fra Bersin (www.bersin.com)
3: Nytt og nyttig
4: På kalenderen
Først og fremst vil vi ønske alle våre medlemmer en riktig god jul og takk for at dere har bidratt til et spennende og innholdsrikt REN år. Vi kommer til å gjøre vårt beste for at neste år skal bli minst like bra og lærerikt. 

I disse tøffe økonomiske tider regner vi med at det blir mange kreative e-læringsløsninger som vi håper kan deles på våre møter. Vi tror det er mange som blir utfordret på kostnader til opplæring og det blir spennende og se de ulike løsningene og metodene som blir testet ut. 

Husk vårt første medlemsmøte i 2012, 15. februar.  Vi kommer tilbake med sted og innhold – men hold av datoen, vi kan love et godt faglig program med fokus på LMS og Læringsstrategi.

 

1: REN medlemsmøte 15. februar 2012 – LMS og Læringsstrategi 

Temaet for årets første medlemsmøte er LMS og Læringsstrategi. Dette er temaer som følger hverandre tett, hvilke LMS skal vi velge som best mulig understøtter vår strategi – og hvilke strategier kan vi velge hvis vi allerede er bundet til et system.

Det er flere av våre medlemmer som har gjort omfattende arbeid med analyse og valg av nytt LMS i den siste tiden og på dette møtet skal vi gå dypt inn i den krevende prosessen det er å velge nytt system. 

Læringsstrategi er også et tema som har stor interesse, vi skal se på grundig på prosessen som ligger til grunn for utarbeidelse av en slik strategi. 

Program blir lagt ut på våre medlemssider, og som vanlig er det påmelding til Veslemøy Barnes på: Veslemoy.Barnes@innovationnorway.no

 

2: Nytt fra Bersin (www.bersin.com) 

Her er en oversikt over de nyeste rapportene fra Bersin dere kan laste ned og kose dere med i julen. Det er garantert mye nyttig og interessant lesing        

  • Putting Custom Relationships First: SunTrust Transforms Business...
  • The Art and Science of Building a High-Potential Strategy: Key Practices...    
  • TalentWatch® Fourth Quarter 2011: Uncovering Realities for the Next Economy
  • SAPs Acquisition of SuccessFactors: Implications for Talent Management and...
  • Drilling for Deeper Learning Potential: How an International Energy
  •  
 3: Nytt og nyttig 

Julenissen (SAP) kom tidlig til eierne av SuccessFactors
Successfactors, som selv har vært ivrig på oppkjøp av andre selskaper, har blitt overtatt av SAP for 3,4 billion US Dollar. Her kan du lese Bersin sine kommentarer til overtakelsen, og antatte konsekvenser. NB, du må logge deg inn hos Bersin for å få tilgang. http://www.bersin.com/Lib/Rs/ShowDocument.aspx?Docid=103315050&ref=ml&redir=login 

Lumesse Announces New Version of SaaS-based E-learning Platform
Austin, Texas — Dec. 14 Lumesse, a provider of integrated talent management services, announced the latest version of its SaaS e-learning authoring platform, CourseBuilder 6.1.

The updated version features a new software architecture that Lumesse claims brings customers greater speed, availability and user experience through CourseBuilder’s cloud-based technology. This is the first product release of CourseBuilder authoring platform following Lumesse's acquisition of Edvantage Group. The new version is available immediately to all customers.

Les mer her: http://clomedia.com/articles/view/lumesse-announces-new-version-of-saas-based-e-learning-platform

 

4: På kalenderen

ASTD TechKnowledge Conference January 25-27, 2012 Las Vegas, Nevada, USA - http://www.tk12.astd.org/tk12/public/enter.aspx 

Impact 2012,The business of talent – April 10-13, Renaissance Vinoy, St.Petersbrurg, Florida.  http://impact.bersin.com/ 

ASTD's 2012 International Conference & Exposition, May 6-9, 2012, Denver, Colorado, http://www.astdconference.org 

15. februar 2012 – REN møte

18. april 2012 – REN møte

23. mai 2012 – REN møte