Menu


Search query:  

Showdag for e-læring

REN møte onsdag 26. mai
Vårt neste medlemsmøte, 26. mai, vil vi gjøre til en skikkelig e-lærings happening.

I år ønsker vi et enda større arrangement enn fjorårets suksess, hvor over 130 deltakere fra bl.a. utdanning, privat næringsliv, offentlige institusjoner, forlag, organisasjoner, forvaltning og helse fikk se demonstrasjoner på storskjerm fra over 20 deltakende selskaper. I tillegg hadde alle selskaper en liten stand med gode muligheter til små visninger og mulighet for å bli kjent med nye potensielle kunder.

Hensikten med dagen er å gi en liten smakebit av all omfang og kreativitet på produksjon og distribusjon av e-læring, og kanskje få inspirasjon til din neste produksjon.

Vi legger opp til korte presentasjoner på storskjerm og mulighet for en grundigere gjennomgang på små stands i lokalet.

Gjennom en uhøytidlig SMS avstemning vil alle deltakerne være med på å stemme frem ”Best in show”.

Som medlemmer regner vi med at dere bidrar til å gjøre denne dagen spennende, interessant og læringsrik så vi håper at dere vil vise frem noen av deres e-læringsprogrammer. Vi oppfordrer dere til å ta med leverandør, samarbeidspartnere, kunder, konkurrenter og gode venner for å virkelig vise omfanget av norsk e-læring. Nedenfor er det satt inn en oversikt over hvilke e-læringsfirmaer vi har invitert. Hvis dere kjenner til andre enn de som står der er det fint om du gir oss beskjed slik at vi kan invitere flere.

Arrangementet finner sted i Marmorhallen til DnB NOR i Kirkegt. 21, Oslo og varer fra 09.00 til 15.00. Vi serverer lunch. Deltakelse er gratis for medlemmer av REN, mens ikke-mdlemmer må betale 500,-.

For påmelding og mer informasjon om arrangementet kan dere kontakte:

Veslemøy Barnes: veslemoy.barnes@innovationnorway.no, eller leder av styringsgruppen i REN Trond Markussen: trond.markussen@dnbnor.no,
tlf. +47 90 58 99 62.